lauantai 28. maaliskuuta 2009

Häkin siivous päivä! Oli pari päivää sitten.


Taas siivottiin kilun häkki, tai siis minä siivosin. Ja Kiluhan ei ole kesy joten taas oli homma saada se pois häkistä sen ajaksi kun suihkutan häkkiä, ja pohjalaatikkoa. Niin munhan pitää siivota häkki useammin kun ei ole sitä vedettävää pohjalaatikkoa, En tiedä minne olen hukannut, Vanhoja lehtiä siellä mulla ainakin on. Onkohan tuolla Kilulla kevättä rinnassa, Kun välillä saa semmosia huutamis-kohtauksia? :l Ja kun aukasen häkin luukun, niin ei, ei kilu tuu sieltä minnekään, jos se haluaa ulos ni se pitää pyydystää sieltä.

1 kommentti:

  1. Onko Kilu sitten vapaana häkin siivouksen ajan? Mietin, että jos se ei ole kesy, niin milläs sen huoneesta saa kiinni, vai lenteleekö se vapaaehtoisesti häkkiinsä takaisin? (Huomaa, ettei linnuista mitään kokemusta meikäläisellä..)

    Minä siivosin pikkuvasikoiden karsinan tänään, ja ne taas vallan yrittivät karata avoimesta portista koko ajan, tai järsivät työvälineitä... ;)

    Penjo ei ole enää hirveesti kasvanut silmissä. Varmaan lähelle sitä viimeistä mittaustulosta, eli 56 cm ja 20 kg edelleen.

    VastaaPoista